Friday – Main Stage

  • Zach Bryan
  • 9:15 – 10:45 (90 min)
  • North Mississippi All-Stars
  • 7:30 – 8:45 (75 min)
  • The Glorious Sons
  • 6:00 – 7:00 (60 min)
  • Nikki Lane
  • 4:30 – 5:30 (60 min)
  • Grady Spencer & the Work
  • 3:00 – 4:00 (60 min)

Friday – Courtyard Stage

  • Estin & the 86ed
  • 11:00PM – 12AM
  • Whiskey Creek Band
  • 1:00-2:00

Saturday – Main Stage

  • Big Head Todd & the Monsters
  • 9:30-10:45 (75 min)
  • Steve Earle & the Dukes
  • 7:45-9:00 (75 min)
  • Lucero
  • 6:00-7:15 (75 min)
  • Red Shahan
  • 4:30-5:30 (60 min)
  • David Ramirez
  • 3:00-4:00 (60 min)

Saturday – Courtyard Stage

  •  Band TBA (Late Night)
  • 11:00 PM – 12:00AM
  • The Droptines
  •  1:00 PM – 2:00 PM (60 min)
  •  Ryan Cullwell
  •  11:30AM – 12:30 PM
  •  Rodney Parker
  •  10:00 AM – 11:00 AM

Sunday – Main Stage

  • Grace Potter
  • 9:15 – 10:45 (90 min)
  • Jamestown Revival
  • 7:30 – 8:45 (75 min)
  • Margo Price
  • 6:00 – 7:00 (60 min)
  • Parker Millsap
  • 4:30 – 5:30 (60 min)
  • Robert Ellis
  • 3:00-4:00 (60 min)

Sunday – Courtyard Stage

  • Donovan Keith (60 min at least)
  • 11:00 PM – 12:00AM (Late Night)
  • Caroline Spence
  • 1:00 PM – 2:00 PM (60 min)
  • Scott Ballew
  • 11:30AM – 12:30 PM
  • Charlie Shafter
  • 10:00 AM – 11:00 AM